Televisie

“TV! Leraar!” riep Homer Simpson uit. Minnaar! “Heb een geheime moeder!” Als je net zo geobsedeerd bent door televisie als Homer, zal deze lijst met blogs je hunkering bevredigen. We verspillen geen tijd aan clickbait websites want dit is allemaal silver-screen goud.

We hebben een verscheidenheid aan websites gekozen, van bekende tv-bronnen zoals TV Guide tot tv-fanblogs. Alles wat je moet weten over de seizoensfinale, updates van tv-series en drama met tv-sterren vind je hier.

Televisie op Reddit

Meer dan 16 miljoen Redditors discussiëren over alles wat met televisie te maken heeft: nieuws, roddels, discussies over series en meer. Deze RSS-feed wordt regelmatig bijgewerkt, dus houd hem in de gaten.

Het beste van Netflix

Het beste van Netflix wordt je gebracht door meer dan anderhalf miljoen Redditors. Het is een goede manier om goede Netflix series te vinden, maar ook verborgen juweeltjes die je anders misschien over het hoofd zou zien. Het is ook een manier om te kiezen wat te kijken in plaats van eindeloos te scrollen.

Kabelknippers

Een ander nuttig Reddit-forum, Cord Cutters, is een plek voor 300 plus Redditors om informatie te delen over tv-kijken buiten de grenzen van kabel en satelliet. Dit is ook een geweldige plek om aanbiedingen voor streamingdiensten te vinden.

TV Gids

TV Guide is niet alleen een lijst van dingen die je op tv kunt vinden, ondanks de naam. Deze oude publicatie is erin geslaagd om nieuw te blijven door allerlei soorten nieuws en updates over tv aan te bieden.

TV & Jelly

Meg Walter richtte deze website op – door tv-liefhebbers voor tv-liefhebbers. Of het nu gaat om Netflix shows, reality TV, prime-time soaps, of blockbusters, deze TV blog houdt je op de hoogte.

TV is mijn fopspeen

Deze blog post TV schema’s (voor degenen die nog geen snoeren hebben doorgeknipt) en interviews met TV sterren, aflevering reviews, en zelfs wedstrijden en giveaways.

De tv-verslaafde

The TV Addict houdt je op de hoogte van al het komen en gaan op streaming sites. Je vindt er ook foto’s, recensies en nieuws over tv-programma’s.

TV Lijn

TV Line richt zich op het laatste nieuws over televisie, previews voor de komende, en recensies en recaps van uw favoriete shows. Het is een goede site voor wie niet geïnteresseerd is in roddels over beroemdheden.