Gratis online tv-streaming

HomeUpdates

Gratis online tv-streaming

Streamingdiensten worden steeds duurder Als je een hekel hebt aan betalen voor televisie, heb je waarschijnlijk de jaarlijkse kosten van Netflix of H

De beste originele Netflix-series en -shows om nu te bekijken
Live TV Online
Gratis online tv-programma’s

Streamingdiensten worden steeds duurder

Als je een hekel hebt aan betalen voor televisie, heb je waarschijnlijk de jaarlijkse kosten van Netflix of Hulu geschat. Het blijkt dat een Netflix plus Hulu-lidmaatschap je meer dan $ 200 per jaar terugbrengt, terwijl andere services alleen maar bijdragen aan de kosten.

Als je kijkt naar de huidige kosten van streamingdiensten, de jaarlijkse prijsstijgingen van Netflix en Amazon Prime en de toevoeging van nieuwe diensten zoals Disney+, dan ziet de toekomst er somber uit – of op zijn minst duur. We beschouwen deze diensten vaak als alternatieven voor kabel, maar toch beginnen ze op kabelbedrijven te lijken. Is er een manier om het gebruik van streamingdiensten te vermijden?

Je hoeft gelukkig niet te betalen voor Netflix of Hulu om je fix van online tv te krijgen. Er is een hele reeks gratis online tv-opties, waarvan u zich bij sommige zult afvragen waarom iemand $ 12,99 per maand zou uitgeven voor een abonnement op een streamingdienst.

De login van iemand anders gebruiken

Streamingproviders zijn behoorlijk liberaal als het gaat om het delen van accounts. Met afzonderlijke gebruikersprofielen en abonnementen voor meerdere gebruikers moedigen de meeste streamingproviders het delen van accounts aan, tenminste binnen een gezin. Je krijgt de inloggegevens van een vriend, maakt een profiel aan voor hun account en gaat naar de stad.

U kunt zelfs de inloggegevens van een vriend of familielid gebruiken om materiaal rechtstreeks van websites van televisienetwerken, zoals FOX of HBO, te bekijken. Sommige kabelmaatschappijen, zoals DirecTV, bieden hun streamingsites aan. Het is ongelooflijk hoeveel gratis inhoud je kunt krijgen met slechts een account en wachtwoord.

Het gebruik van een streaming- of kabelabonnement van een vriend of familielid kan u veel geld besparen, maar uiteindelijk betaalt iemand toch de rekening. Als je streamingdiensten en de geest van kabel volledig wilt vermijden, moet je een andere route nemen naar het rijk van gratis tv.
Sommige streamingdiensten verbieden je misschien om te delen met familieleden, maar anderen moedigen je aan om dit wel te doen.

Pluto TV en Crackle zijn twee van de beste gratis streaming-sites.

Je zult gratis tv in het wild moeten zoeken als je de inloggegevens van iemand niet wilt (of kunt) lenen. Gelukkig is er een overvloed aan gratis streamingdiensten beschikbaar, waarvan de meeste een selectie van hoogwaardige afleveringen en films bevatten.

Pluto TV, met meer dan honderd live kanalen waarop films en tv-programma’s worden weergegeven, en Sony’s Crackle, dat een selectie van tv-programma’s en films beschikbaar heeft voor on-demand streaming, zijn de populairste gratis streaming-sites. Natuurlijk verschijnen er commercials op Pluto en Crackle, maar dat geldt ook voor kabeltelevisie, waarvoor u betaalt! Je kunt ze bekijken op je tv met een Roku of soortgelijk apparaat of in je computerbrowser, op een smartphone of tablet-app.

Als deze sites je niet helpen, probeer dan Tubi, Popcornflix, Share TV en Yidio. Je kunt je entertainmentverslaving ook voeden met platforms zoals YouTube, maar het vinden van afleveringen van hele tv-programma’s zal moeilijk zijn.