Gratis online tv-programma’s

HomeUpdates

Gratis online tv-programma’s

Dankzij internet is het niet langer essentieel om een ​​televisietoestel te bezitten of een abonnement op een kabelpakket te nemen om van televisiepro

De beste tv-programma’s om te bingewatchen
Gratis online tv-streaming
De beste originele Netflix-series en -shows om nu te bekijken

Dankzij internet is het niet langer essentieel om een ​​televisietoestel te bezitten of een abonnement op een kabelpakket te nemen om van televisieprogramma’s te kunnen genieten. Er zijn in 2021 meerdere plekken om gratis tv-series online te kijken.

Maar niet alles is legaal. Sommige websites moedigen echter de installatie van kwaadaardige browserextensies aan. Daarom heb ik een lijst gemaakt met de beste sites om gratis tv-programma’s te kijken.

Waarom zou je Tubi gebruiken?

Er is een goede selectie gratis tv-programma’s beschikbaar.
Apps voor Android en iOS zijn gratis beschikbaar.
De interface die eenvoudig te gebruiken is

Popcornflix

Popcornflix is ​​een gratis tv-streamingservice voor 2021 waarmee je legaal gratis tv-series kunt kijken. Het beste is dat je gratis tv-afleveringen kunt kijken zonder dat je je hoeft te registreren. Vergeet niet om uw adblocker uit te schakelen, anders wordt de stream stopgezet.

Popcornflix heeft een ruim aanbod aan origineel materiaal. Waaronder actie, komedie, drama, horror, sci-fi en meer, in totaal ongeveer 100 tv-shows. De leukste feature is dat je ze op meerdere apparaten kunt bekijken.

De legendarische games, zoals The Adventures of Super Mario 3 Bros, Sonic the Hedgehog, The Legend of Zelda en andere, zijn een must-see voor kinderen uit de jaren 90 die op zoek zijn naar wat jeugdnostalgie. Er is ook een “Staff Picks”-gedeelte met een compilatie van de best beoordeelde tv-programma’s en films – een must voor iedereen.

Knetteren

In 2021 wordt Crackle een video-entertainmentplatform waarmee je gratis tv-series kunt bekijken. Omdat Sony eigenaar is van deze website, kunt u zeker zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan. Het bevat veel populaire tv-shows zoals Seinfeld, Firefly, The Shield en zelfs anime. De inhoud is overzichtelijk en er is een zoekfunctie om je te helpen bij het verkennen.

Je kunt zoveel tv-series kijken als je wilt, en het beste is dat je tv-afleveringen streamt op Android en iOS met Crackle. Afleveringen kunnen ook worden gestreamd op verschillende platforms, zoals Android TV of smart TV’s. Hoewel de video’s niet volledig advertentievrij zijn, zijn ze volledig legaal om te bekijken.

Waarom zou je tv-series over Crackle kijken?

  • Er zijn ongeveer 40-50 tv-series en ongeveer 150 langspeelfilms.
  • Stream video’s naar meerdere apparaten tegelijk.
  • Apps voor mobiele apparaten zijn gratis beschikbaar.