De gratis tv-service van Samsung is nu online beschikbaar.

HomeUpdates

De gratis tv-service van Samsung is nu online beschikbaar.

Als je een Samsung-telefoon of tv hebt, kun je Smart TV Plus gebruiken, een gratis streaming-tv-service. Samsung beweert dat deze gratis service meer

De beste originele Netflix-series en -shows om nu te bekijken
Gratis online tv-programma’s
Live TV Online

Als je een Samsung-telefoon of tv hebt, kun je Smart TV Plus gebruiken, een gratis streaming-tv-service. Samsung beweert dat deze gratis service meer dan 160 kanalen heeft, hoewel veel van hen kleine kanalen zijn zoals People TV en Crime 360. Afgezien daarvan kunnen gebruikers die de inhoud waarderen er nu toegang toe krijgen via een desktopbrowser.

De TV Plus-service van Samsung is al een tijdje beschikbaar, maar een verrassend aantal Samsung-apparaatbezitters is zich er niet van bewust. Als je een Samsung-vlaggenschiptelefoon hebt, moet je toegang krijgen tot de videoservice door naar rechts op het scherm te vegen, die zowel live als lineaire programmering biedt.
U kunt de service nu bekijken met een webbrowser op de website SamsungTVPlus.com, zoals voor het eerst werd opgemerkt door Protocol. Aanmelden is niet nodig, net zoals dat er niet is voor de tv-app of de smartphone-app. Gebruikers worden begroet met een kanaalgids in kabelstijl met live materiaal en tabbladen voor categoriecategorisatie.

Hoewel het niet zal concurreren met abonnementsservices zoals Sling TV of Philo, is de service nuttig voor nieuwskijkers van tijd tot tijd of die tv willen kijken zonder te betalen. Populaire shows zoals Deal or No Deal, PBS Kids, Unsolved Mysteries, Tiny House Hunting, Kitchen Nightmares en andere zijn beschikbaar op de site.

Het aanbod van Samsung sluit zich aan bij andere vergelijkbare platforms zoals Pluto TV, dat een grotere selectie aan programma’s heeft dankzij zijn Viacom-affiliatie, evenals The Roku Channel, Tubi en XUMO. Er zijn andere muziekstations en een aantal Spaanstalige programma’s op de dienst. Ook aan de mobiele app is Chromecast-functionaliteit toegevoegd.

Online tv-stations zijn gratis beschikbaar.

Gratis Online TV is een stukje gratis software waarmee u live televisie kunt kijken via internet. Het biedt toegang tot meer dan 500 FreeTV-kanalen. Hierdoor kunt u overal en wanneer u maar wilt gratis tv online kijken – thuis, onderweg of op vakantie. Kijk onder andere naar tv-programma’s, sportzenders, nieuws en films. U kunt zelfs uw computer aansluiten op uw televisie en online tv kijken op een groot scherm. Voor gratis online tv is alleen een internetverbinding vereist.

Dit programma is de beste vervanging voor satelliet of kabel. Er zijn geen beperkingen, zoals verplichte aanmeldingen of dure abonnementen. Met gratis online tv kunt u ook uw zenderlijst gratis bijwerken. De software is eenvoudig in te stellen.