De beste originele Netflix-series en -shows om nu te bekijken

HomeUpdates

De beste originele Netflix-series en -shows om nu te bekijken

Of het nu het weekend is, een ziektedag of gewoon een normale dinsdagavond, bingewatchen is op zijn plaats. Als je iets wilt, heb je het nu nodig. Ik

Gratis online tv-streaming
Gratis online tv-programma’s
De gratis tv-service van Samsung is nu online beschikbaar.

Of het nu het weekend is, een ziektedag of gewoon een normale dinsdagavond, bingewatchen is op zijn plaats. Als je iets wilt, heb je het nu nodig. Ik kom woorden tekort. Wees alsjeblieft niet ongerust; we zijn hier om u te helpen. We hebben een lijst samengesteld met Netflix-shows waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden, en deze lijst groeit voortdurend. Hoewel de nummers in deze collectie een breed scala aan genres, lengtes en herkomst omvatten, hebben ze allemaal gemeen: ze zijn allemaal van topklasse. Als je op zoek bent naar het complete pakket, bekijk dan onze lijst met de beste Netflix-series en tv-programma’s die momenteel beschikbaar zijn.

Lincoln’s advocaat

Als u op zoek bent naar een uitstekende juridische thriller, hoeft u niet verder te zoeken dan The Lincoln Lawyer. The Lincoln Lawyer is een sterke bewerking van Michael Connelly’s gelijknamige roman, verankerd door Manuel Garcia-groot Rulfo’s vertolking als Mickey Haller, een sceptische maar optimistische strafrechtadvocaat. Laatstgenoemde runt zijn praktijk vanuit zijn stadsauto. Halley’s eerste vrouw en aanklager, Maggie McPherson (Neve Campbell), is een andere opvallende verschijning. Met The Lincoln Lawyer krijgt u een hoogwaardige televisieshow die aangenaam is voor de ogen.

De eerste moord

Van Buffy the Vampire Slayer tot Twilight tot The Vampire Diaries, vampiers zijn al lang een hoofdbestanddeel van jeugdmedia. De serie is een moderne Romeo en Julia, met in de hoofdrol een vampierjager (Imani Lewis) en een monsterjager (Calliope) (Sarah Catherine Hook). Ook al waren ze bedoeld als tegenstanders, ze werden verliefd, wat de situatie nog erger maakte. De chemie tussen de twee hoofdrolspelers is fantastisch, wat resulteert in een sensueel liefdesverhaal waarvan de kijkers zullen bezwijmen.

Liefde over het hele spectrum in de VS

Mensen met autismespectrumstoornissen (ASS) staan ​​centraal in een nieuwe kijk op de klassieke datingshow Love on the Spectrum (VS). Gepresenteerd op een sympathieke en vriendelijke manier, kunnen kijkers zowel de unieke moeilijkheden als de geneugten begrijpen van het daten van iemand met een handicap. Mensen zoals Steve, 63, en dierenminnende TikTok-ster Abbey maken het onmogelijk om niet te wortelen voor de vele mensen die we volgen.

Hartstopper

Met zoveel nieuwe LGBT-films die uitkomen, is het gemakkelijk in te zien waarom Heartstopper opvalt als de gezelligste en meest gastvrije van allemaal. Om die oprechtheid en empathie te behouden, volgt Oseman, die het originele plot dat ze voor de strip schreven aanpast, twee tieners die concluderen dat hun vriendschap in werkelijkheid meer dan platonisch kan zijn. De film deinst er echter niet voor terug om de emotionele achtbaan die gepaard gaat met de adolescentie te verbeelden, evenals de eerste serieuze verliefdheid en het besef dat jij de enige bent die tussen jou en een levensveranderende relatie staat. De naam van Carly Lane