Wat gebeurt hier?
In ons programma ‘Wat gebeurt hier?’ laten we ouderen een kijkje nemen in de keuken van bedrijven in de directe omgeving van het Hogeland. In deze aflevering bezoeken we het bedrijf Waddenpeen.

Wat gebeurt hier?
In ons programma ‘Wat gebeurt hier?’ laten we ouderen een kijkje nemen in de keuken van bedrijven in de directe omgeving van het Hogeland. In deze aflevering bezoeken we het Zeemanshuis in de Eemshaven waar schippers worden opgevangen. 

Wat gebeurt hier?
In ons programma ‘Wat gebeurt hier?’ laten we ouderen een kijkje nemen in de keuken van bedrijven in de directe omgeving van het Hogeland. In deze aflevering bezoeken we het bedrijf Veenstra Natuursteen.

Wat gebeurt hier?
In ons programma ‘Wat gebeurt hier?’ laten we ouderen een kijkje nemen in de keuken van bedrijven in de directe omgeving van het Hogeland. In deze aflevering bezoeken we het bedrijf Kringloop Goudgoed in Uithuizen.

Wat gebeurt hier?
In ons programma ‘Wat gebeurt hier?’ laten we ouderen een kijkje nemen in de keuken van bedrijven in de directe omgeving van het Hogeland. In deze aflevering bezoeken we het bedrijf Waddenvarkens in Uithuizermeeden.

Wat gebeurt hier?
In ons programma ‘Wat gebeurt hier?’ laten we ouderen een kijkje nemen in de keuken van bedrijven in de directe omgeving van het Hogeland. In deze aflevering bezoeken we het bedrijf van Douwe van der Meulen die klompen maakt samen met zijn zoon.