Proathoeske: Festival – De kunst van het ouder worden

Deze keer staat het Proathoeske op het festival: De kunst van het ouder worden. We stellen de bezoekers een aantal vragen, de stellingen zijn ondermeer: – Wat is de kunst van het ouder worden? en – Wat zou je nog een keer willen doen?

Proathoeske: Oosterpoort Groningen

Deze keer hebben we het Proathoeske in de Oosterpoort in Groningen neergezet tijdens het festival: Healthy ageing. We vroegen de bezoekers onder andere: Wie is voor jou een voorbeeld van gezond ouder worden?

Proathoeske: Ten Boer

Dit keer staat het Proathoeske in zorginstelling de Bloemhof. In het kader eenzaamheid onder ouderen, leggen wij de volgende stellingen voor: -Bent u wel eens eenzaam? en -Wat doet u tegen eenzaamheid?

Proathoeske Ede Staal

Tijdens het Ede Staal Festival in Leens in september hebben we ons ‘Proathoeske’ opgebouwd. Men kon reageren op diverse stellingen met betrekking tot de liedjes van deze Groninger zanger zoals: -Welke Groningse uitdrukking vind u het mooist? en -Wat vind u van het Gronings dialect?

Proathoeske Historische Dagen Verhildersum

In Borg Verhildersum in Leens werden de Historische Dagen georganiseerd. Wij stonden er met ons ‘Proathoeske’. We legden de bezoekers een aantal stellingen voor zoals: -Door wie word u wel eens tegen gewerkt? en -Wie is de baas in huis?

Proathoeske Delfsail

Deze keer staat het Proathoeske bij Delfsail. We vroegen de bezoekers een aantal vragen zoals: –

Proathoeske Ouderenfestival

Tijdens het festival ‘De Kunst van het Ouder worden’ te Groningen mogen jong en oud in het ‘Praathuisje’ van ‘Samen in Beeld’ uitdagende vragen beantwoorden. Stellingen zijn onder meer ‘Ben je bang voor de Dood?’, ‘Is Seks belangrijk in je Leven?’, ‘Oud en Gelukkig?’, ‘Breien of Appen’?.